NAGAYU CO2

Ce este NAGAYU CO2?

Nagayu Co2 este un sistem din categoria SPA, ce consta in dizolvarea unei tablete comprimate de dioxid de carbon, hidrogen si bicarbonat.

Pe masura ce se dizolva, tableta genereaza milioane de ioni de acid carbonic si hidrogen absorbiti prin piele. Dupa absorbtie, corpul sintetizeaza si elibereaza oxid nitric in interiorul vaselor de sange. Rezultatul este o crestere a circulatiei sangvine si absorbtiei oxigenului in intreg corpul. Celulele primesc mai multi nutrienti si mai mult ogixen, astfel incat se produce o intensificare a metabolismului si grabirea proceselor de vindecare.

La ce se foloseste Nagayu CO2?

Ei bine, fiind un sistem atat de complex, acesta este folosit pentru:

-Curatare in profunzime si neutralizarea mirosurilor neplacute.  Indepartarea mineralelor de la nivelul porilor, a rezidurilor responsabile de miros, curatare matretii si a parului imbacsit, fara a diminua hidratarea suprafetei cutanate, fac parte din beneficiile tratamentului Nagayu Co2.

-Beneficii pentru afectiunile medicale cum ar fii micozele cutanate, dermatite( inclusiv alopecia) si alergii. Modificarile aparute la nivelul stratului superior al pielii (epiderma), produc schimbari ale nivelului pH-ului, producand in acest fel cruste, micoze sau reziduri uleioase. Nagayu ajuta la mentinerea integritatii pielii.

-Imbunatatirea calitatii parului, acidul citric si ionii de bicarbonat si hidrogen indeparteaza depunerile minerale de la radacina firului de par, rezultand un par matasos si sanatos.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *